Spørgsmål eller behov for kontakt?

Fonden støtter fortællingen om hvem Hærens officerer er

Fra bataljemalerier, der beskriver soldater og enheder indsat i kamp, til portrætter af både ukendt menige og berømte generaler; Hærens Officersskole har det hele. Indtil 2016 var det dog primært erindringer fra De Slesvigske Krige, som ikke må glemmes, men naturligt nok står ikke mindst de internationale indsatser fra Balkan til Afghanistan gennem de seneste 30 år klarest. Det gør de, 1) fordi der er tale om store militære indsættelser; 2) fordi kampene og oplevelserne har krævet store ofre og tab; 3) og fordi de fagligt og professionelt har løftet officerskorpset i Hærens kompetencer. 

Viden om hvem vi er, er afgørende for, hvordan og hvor godt vi kæmper. Derfor betyder korpsånd og identitet mindst lige så meget i dag, som under de slesvigske krige og før. Og derfor mindes vi de faldne officerer i "Korpsånden" og bruger samme gemakker til at være i dialog med hinanden om, hvem officererne i Hæren er.

Du kan se det hele på officersskolen. Her på siden giver vi en forsmag på kunst, korpsånd og mindet om faldne kammerater.